onsdag 13 februari 2019

Spanien 2019-02-13

En liten uppdatering över senaste dagarnas händelser:

10/2
Fin dag och vi har cyklat till en plats som heter Azohia och som ligger drygt 2 mil bort efter kusten.
Gjorde en liten paus och käkade vår medhavda färdkost. Cyklade tillbaka via Puerto de Mazarron där vi stannade på Viggos restaurant för lunch. Fortfarande är saknaden stoor efter Alladin!


Fikapaus i Azohia


Posering för fotografen i Azohia


11/2
Skärmen på min dator har pajat och Britt-Marie har tappat en halv tand! Vi cyklar in till Puerto för att lämna in datorn och få tanden reparerad. På vägen in passerar vi några planteringar av mandelträd som står i full blom. Det hinner bli sen efteriddag innan allt är avklarat och vi stannar på Viggos för lite mat.
 Mandelträd i full blom

En cappuchino i väntan på tandläkaren

Utsikt över hamen från Viggos restraurant

12/2
Joggingtur tillsammans på morgonen. Efter lunch cyklar vi till närmaste stormarknad (ca 4,5 km) och fyller våra ryggsäckar med specerier. På kvällen cyklade vi in till Puerto för att hämta den reparerade datorn. 85 euro fattigare!

13/2
Vi har sett "ett torn" på en höjd i Mazarron och idag tog vi oss dit. Det är resterna av en gammal väderkvarn. Vi cyklade fram till serpentinvägen som ledde upp till ruinen sedan gick vi upp. Fin utsikt över Mazarron. Efter lunch gick vi en vandring i bergen med förhoppning om ett bad när vi kom ner, men vinden var alltför kylig med riktning rakt på land så det fick bli ett stopp på café Oasis istället! Denna gång utan vår kära Alladin!

Den gamla väderkvarnen Molinete

Vattenpaus på barrikaden runt väderkvarnen

Utsikt över Mazarron








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar