måndag 8 september 2014

En ny vecka

Ännu dimmigare idag på morgonen. Vi får hoppas det klarnar upp lika bra som igår. Cyklingen idag ska ta oss till en stad som heter Feltre. Kanske blir det ett stycke till. Topografin får avgöra!
Kom iväg vid 9.30-tiden. Anlände till Feltre i god form efter ca 20 km. Lyckades hitta Piazza Maggiore efter lite letande. Tog några bilder.

                             

                                                         Piazza Vittorio  Emanuele

                           

                             
                                                     Piazza  Maggiore i Feltre

Tog vårt mellanmål och bestämde oss sedan för att cykla vidare till en liten stad som heter Quero. Hade lite svårigheter att hitta ut från Feltre, men lyckades till slut. Körde fel på ett ställe efter ett tag och förlorade ett par kilometer. Kom ut på rätt väg (SR348) som vi följde tills avtagsvägen till Quero. Körde upp i stan bara för att inte lyckas hitta något matställe! Körde ner på huvudvägen och fortsatte 1 km bara för att finna att den restarurangen också var stängd! Vi hade då cyklat 50 km!  Vände och körde mot Feltre. Nästa matställe vi hittade: stängt måndagar. Bättre gick det på nästa när vi äntligen fick i oss lite kalorier. 
Det var precis vad som behövdes och i ett huj var vi i Feltre och fick njuta av dagens cappuccino!
Nu är det bara resten (ca 20 km) kvar. 
Den biten gick också bra och 17.45 är vi tillbaka vid bilen efter att ha avverkat 84 km. Några km dock felkörningar! Solen har skinit hela dagen och temperaturen omkring 25 grader. På kvällen regn som vanligt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar