måndag 6 juli 2015

Ny resa

Idag ska vi starta vår resa till Kroatien/Italien. Med på resan är den här gången vårt äldsta barnbarn Olivia. Vi har stigit upp tidigt för att komma iväg så snart som möjligt. Det är en lång resa och det kommer att bli dagsetapper på 60-70 mil. Vi har en bokning på en camping i Kroatien från torsdag kväll (9/7) och vill gärna vara där i tid. 
Klockan är nu 10.30 och vi har stannat i Halmstad för att köpa salt, som blev avglömt hemma. Temperaturen är behagliga 19 grader, men det blåser friskt. Vi passar också på att fika innan vi fortsätter.
Lunchstopp blev det kl 13 strax före överfarten av bron. Körde av till servicecentret med McDonalds, Pizzahutt mm. Den bästa lunchen serverades dock i husbilen!! 
Vi fortsatte sedan. Passerar broarna över Öresund och Stora Bält. Krossar Fyn och Lilla Bält innan vi når Jyllands fasta mark. Sedan är det inte lång bit kvar till Tyska gränsen som passeras utan märkbart motstånd. När klockan blivit 19.30 når vi vår ställplats i Rendsburg och det smakar utmärkt med en middag. Dagens etapp blev 68.8 mil.

                             

                                        Sten vid infarten till Ställplatsen i Rendsburg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar