onsdag 29 mars 2017

Fortsatta besök hos veterinären

Alladin sov hela natten och vi återvände som överenskommet var till djurkliniken. De satte dropp på honom och vi lämnade. Passade på att uppsöka en verkstad för att få höger glödlampa för helljuset bytt. Tidigare byten har betytt att hela lampkasetten plockats ut, en operation som kan bli väldigt dyr. Förra gången i Lakselv i nordnorge kostade det drygt 900 kr att byta en lampa för 90 kr! Den här killen plockade ur lampan och lyckades få dit en ny utan att plocka ner någonting! Kostnad €8.50 för lampan!!
Vi körde sedan efter kusten från Puerto De Mazarrón i riktning mot Isla Plana. Stannade med utsikt över havet och åt en lättare lunch innan vi återvände till campingen via kliniken. Alladin hade piggnat till men vi lämnade honom ändå för de ville upprepa röntgen för att jämföra med den från igår. Det finns en "förträngning" som syns på röntgen, men som är onormal. De funderar på en gastroskopi. 
Vi körde till campingen och Britt-Marie kopplade av på stranden medan jag tog en tur på cykel. Varmaste dagen hittills. 20-24°.
Åt lite mat på OASIS innan vi återvände till kliniken. Vi ska nu ta ställning till en ev gastroskopi. 

                              
                                                Lunchrast på väg mot Isla Plana
    

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar