söndag 24 augusti 2014

Mot Tyskland?

Idag ska vi påbörja vår resa söderöver. Så småningom ska vi komma till Wien där vi tänkt tillbringa några dagar som turister. Sen förflyttar vi oss till trakter där vi kan utöva lite vandring, och så småningom kanske vi kan komma till Trento och fortsätta vår cykling längs Via Claudia Augusta som vi påbörjade för 3 år sedan och som vi avslutade i just Trento. Sen får verkligheten bestämma vad som blir förverkligat av detta!
Gårdagen blev sen och den avslutades inte förrän tidigt i morse. Vår son, dotter och hennes pojkvän deltog nämligen i Midnattsloppet, som genomfördes i blåst, regn och mörker förstås. Stronga insatser av alla tre! Stort GRATTIS. 
Vi startar ca kl 9 och kör till Strandgården utanför Halmstad där det är avslutningsgudstjänst på församlingens familjeläger kl. 11.
Kommer precis till gudstjänsten som innehåller fin sång och musik och en mycket bra predikan av församlingens föreståndare. 
Tar tillfället i akt att äta lite lunch tillsammans med lägerdeltagarna. Fortsätter sedan till Allerum där vi bjuder på lite eftermiddagskaffe och hembakade bullar.
Nu har vi stannat för dagen i Borstahusen som ligger strax norr om Landskrona. Vi står nere i hamnen. 
Det finns gott om fritidsbåtar, men även små kustfiskebåtar.

                               
                                                Borstahusens hamn med fritidsbåtar

                           ,  
                                                          Gott om små fiskebåtar...

                               
                                                             ...och fiskeredskap



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar